Solenergiprojekt i Täby

Solceller på taket – en lönsam och miljövänlig investering

– Solceller på taket är ett bra sätt att göra en  insats för miljö och samtidigt få en energilösning som är hållbar och lönsam på lång sikt. Intresset ökar stadigt i takt med att hushållen får upp ögonen för fördelarna med att producera sin egen el, säger Jerker Stenberg, lokalt ansvarig för Solenergiprojekt.se. 

Det är kul att kunna erbjuda villaägarna i Täby solcellslösningar med marknadens bästa teknik och till priser som tål att jämföras. Många blir överraskade över hur enkelt och lönsamt det är, fortsätter Jerker.

Boka en kostnadsfri solcellsanalys
av ditt hus:

Jerker Stenberg, områdesansvarig Täby
jerker.stenberg@solenergiprojekt.se
072-9937501

Visste du att jorden på två timmar tar emot lika mycket energi från solen som hela världens befolkning använder under ett år?

Fem starka skäl att investera i solceller:

 1. Du blir en klimathjälte!  Solenergi är ett smart och kul sätt att verkligen bidra till miljön och klimatet. Tillsammans kan vi skapa en ny och positiv klimattrend för vår planet och kommande generationer.
 2. Du spar pengar på sikt!  Solceller är en kostnadseffektiv energiform.  Elräkningen minskar med 1000-lappar vilket gör att du får tillbaka din investering på sikt. Dessutom höjer en solcellsanläggning värdet på huset.
 3. Solcellskaffe smakar gott!  Med solceller blir du mer oberoende av elbolagen. Du slipper obehagliga överraskningar  t ex när elpriset går upp och du vet att produktionen är 100% miljövänlig.  Njut av solcellskaffe i solen!
 4. Det är enkelt och krångelfritt! Ja, iallafall om du köper av oss. Vi tar hand om allt krångel med ev. bygglov, elcertifikat och bidrag. Vi gör en komplett installation och arbetar bara med de bästa montörerna. Tryggt och utan problem för dig
 5. Du får en lösning som håller vad den lovar!  Vi kan solceller… tekniken, fallgroparna, vilka fabrikat som är bäst, optimering för olika tak, montage etc och projekten inleds alltid med en noggrann analys av alla förutsättningar. Vi tar aldrig genvägar och därför får du långa garantier och ärliga svar på alla dina frågor.  Boka en kostnadsfri solcellsanalys av ditt hus och testa oss.

Klicka på bilden och slå hål på myten om solceller i Sverige:

Nöjda kunder och klimathjältar:

Vi har hjälp ca 500 villaägare att installera solceller och dom är nöjda. När allt är klart känner man sig stolt och glad över att vara en solcellspionjär och klimathjälte.  Dessutom är det en bra investering både på kort och lång sikt.

”Vi har investerat i solceller” – klicka och läs vad våra nöjda kunder säger

Välkommen till infomöten:

Plats:  Tibble Gymnasium (ingång Tibble Teater)
Tider

 • Torsdag 25/4 kl. 19.00 – 20.00
 • Måndag 29/4 k. 19.00 – 20.00
 • Söndag 5 maj kl. 16.00 – 17.00

Anmäl dig gärna till jerker.stenberg@solenergiprojekt.se så kan vi planera fika.  Kan du inte komma så boka ett kostnadsfritt hembesök.

På mötet svara vi på alla dina frågor:

 • Hur fungerar egentligen solceller? och på vintern?
 • Hur ser den ekonomiska kalkylen ut på kort och lång sikt?
 • Vad ingår i vårt erbjudande?
 • Hur ser installationsprocessen ut?
 • Vad behöver du som köpare göra?
 • Vilka referenser har vi?
 • Vad är miljövinsterna?

Varmt välkomna!