Om oss

Vi arbetar för att fler ska se den enorma potential solenergin har. Vi vill att fler ska bygga solpaneler och på så sätt bidra till en mer ekologiskt hållbar planet. Ju fler vi blir som använder den kraft solen ger desto bättre förutsättningar har vi att uppnå FN:s miljömål.

Vi vill därför att vi ska vara många som engagerar oss i arbetet med solpaneler. Du kan göra skillnad. Det handlar om ditt initiativ. Vi på solenergiprojekt i samverkan hjälper till. Vi organiserar människor som vill vara solcellspionjärer och genomföra ett lokalt projekt i sin by eller stad eller som vill koordinera ett gruppinköp av solpaneler på sin gata.

Vi vänder oss till villaägare, t ex pensionärer, barnfamiljer och till dem som vill bli samarbetspartners. Vi vänder oss också till stora grupper som t ex lantbruk, bostadsrättsföreningar och byggare.  Varmt välkommen att kontakta oss!

Hjälpt drygt 300 villaägare att skaffa solpaneler

Ansvarig för Solenergiprojekt i samverkan nationellt är Jonas Nordström. Han brinner för att vi ska skapa en mer ekologiskt hållbar värld och ett bättre klimat genom att nyttja den enorma kraft som finns i solenergin. Jonas har hjälpt drygt 300 solcellspionjärer runt om i Sverige att bygga solpaneler på sina hus.  ”Han utmanar alla att bli solcellsägare”, så rubriceras en artikel i Ny teknik där Jonas medverkar och berättar om hur han skapade Sveriges mest (troligen) solcellstätaste gata. ”Det våras för solelen i Uppsala” så rubriceras en artikel i Uppsala Nya Tidning som beskriver hur Jonas hjälpt Jan Ekholms och Kristina Schüldt Ekholm att bygga solpaneler. Den 29 juli deltog Jonas i P4 och talade om Uppsala Solenergiprojekt.

Varmt välkommen att kontakta någon av oss här nedan! 

Jonas Nordström, till vänster, är nationellt ansvarig för Solenergiprojekt i samverkan samt projektledare för Uppsala Solenergiprojekt. Daniel Nilsson, till höger, är projektansvarig för Hisingen Solenergiprojekt.

Kontaktuppgifter 

Jonas nås på telefon 070-316 17 01 och på mejl uppsalasol@gmail.com
Daniel nås på telefon 072-158 32 01 och på mejl daniel@solenergiprojekt.se 

Carl Planthaber, till vänster, är projektansvarig för Solcellspaneler i Bromma och kontaktperson för Stockholmsområdet. David Rutström, till höger, är samordnare för Solpaneler i Köping och Solpaneler i Kolsva.

Kontaktuppgifter

Carl  nås på telefon 070-782 35 06 och på mejl carl@solenergiprojekt.se
David  nås på telefon 070-543  88  84 och på mejl david@mimedia.se

Dick Pålsson är samordnare för Solprojekt Hudiksvall.

Kontaktuppgifter

Dick nås på telefon 072-206 14 96  och på mejl dick@solprojekthudiksvall.se

Enklare än man kan tro

Att bygga solpaneler är betydligt enklare än vad man kan tro. Roligast är det när man bygger solpaneler tillsammans med andra: att göra gruppinköp av solpaneler tjänar man också bäst på.

Hör av dig till oss så berättar vi mera!