”Vi har investerat i solpaneler”

Allt fler ser potentialen i solpaneler: Du gör en viktig insats för ett mer ekologiskt samhälle, miljön och ett hållbart klimat. Samtidigt gör du en bra investering.  Du ökar också din egen grad av elförsörjning och minskar på så sätt ditt beroende av stora elbolag.

Vinn-vinn för alla

Att satsa på solpaneler är ett vinn-vinn för alla. Absolut bäst är det att satsa på gruppinköp av solpaneler. Då gör du satsningen tillsammans med andra och får ett bättre pris på din anläggning.

Några som investerat i solpaneler berättar 

Nedan kan du läsa vad några personer som nyligen investerat i solpaneler säger. Först ut är Lena från Uppsala.

 

Bilden till vänster: Dennis och Emma (på Enskiftesvägen 4) säger: ”Vi köpte av två anledningar: miljömässigt bra känsla och ekonomiskt lönsamt.” Bilden till höger: Lisa Chambers (på Skrindvägen 7) säger: ”Det får mig att känna ansvar för min egen energiförbrukning och att jag gör något bra för vår miljö. Samtidigt är ju pengarna jag kommer att spara en extra bonus.”

 

Bilden till vänster: Familjen Bagge (Enskiftesvägen 19) säger: ”Det känns viktigt att kunna bidra till att minska vår klimatpåverkan, och det är samtidigt en bra investering.” Bilden till höger: Ulla-Britt och Per-Olof (Laduvägen 8) säger: ”Vi skaffade solceller för miljöns skull i första hand.”

Vi har också intervjuat Lena Danielson, Göran Petersson, Dennis Larsson och Björn Berglund som investerat i Solpaneler. De är alla mycket nöjda med sina paneler och sin investering. Intervjun med Lena kan du läsa i Projektblad 1, intervjun med Göran kan du läsa i Projektblad 2 , intervjun med Dennis kan du läsa i Projektblad 3 och intervjun med Björn Berglund kan du läsa i Projektblad 4

Titta gärna också på ett på ett Youtubeklipp där Stig berättar om sina solpaneler.

De som ovan berättar om sina investeringar i solpaneler har också deltagit i gruppinköp av solpaneler.

Arrangera ett möte

Vill du arrangera ett möte om fördelarna med solpaneler och gruppinköp? Kanske i samband med att villaföreningen har årsmöte eller som afterwork på jobbet eller som ett informationsmöte i föreningslokalen? Jonas Nordström kan hålla kostnadsfria föredrag på en till två timmar. Ring eller mejla honom om du har frågor eller vill boka för medverkan vid ett möte. 

Gå vidare

Läs om hur lönsamt det är att investera i solpaneler
Läs om Björn och Ylva som byggde solpaneler i Bromma
Ta reda på hur många solpaneler som ryms på taket
Sänk priset – var med i gruppköp av solpaneler