Solcellspaneler i Bromma

Carl Planthaber är projektansvarig för Solcellspaneler i Bromma. 
– Det är jättespännande att få jobba med solenergiprojekt och solpaneler, säger han.

I september genomfördes två möten om solcellspaneler i Bromma.

– Det var mycket givande möten, säger  Carl Planthaber, som tryckte lite extra  på alla de fördelar som uppnås med gruppinköp av solpaneler.

– Bara rabatten på anläggningen kan ju tack vare gruppinköpet bli så stor som 10 till 15 procent, säger Carl.

Foto från mötet om solpaneler i Bromma. – Det var ett mycket givande möte, säger projektansvarige Carl Planthaber.

Startade redan 2016

Solcellspaneler i Bromma startade redan under hösten 2016. Då var David Rutström samordnare (han arbetar nu med bland annat satsningen i Kolsva och Köping).
David ville då se hur stort intresset var.

– Det visade sig finnas ett stort intresse i Bromma. Till exempel har Facebooksidan Solscellspaneler i Bromma över 270 följare, säger han.

Miljö och ekonomi

När möten arrangerades under hösten och vintern 2016 så tog man bland annat upp den betydelse solpaneler har för miljön, vilka ekonomiska vinster det går att göra samt alla de fördelar som finns med gruppinköp av solpaneler.

– Jag har intervjuat en av dem som investerat i solpaneler i Bromma. Han  är väldigt nöjd och glad över sin solcellsanläggning, säger David.

Viktigt med möten om vinster

Jonas Svärdby, från solcellproffsen, medverkade vid ett möte i Ljunglöfska slottet i Bromma vintern 2016.

– Det är viktigt att komma ut med information och få samtala med dem som är intresserade. Många vet att solpaneler är bra för miljön men känner inte till vilken bra ekonomisk investering det också är, säger Carl Planthaber.
Han menar att det är viktigt att öka kännedomen om detta.

Carl Planthaber är projektansvarig för höstens satsning i Bromma.

Gå vidare 

Är du intresserad av solpaneler i Bromma? Besök gärna Solcellspaneler i Brommas webbplats och Facebooksida.  Eller kontakta Carl Planthaber, som är projektansvarig för satsningen i Bromma. Han nås på tfn 070-782 35 06 och har mej carl@solenergiprojekt.se