Lokala projekt

För att vi ska kunna få bredd och omfattning i hela landet för solenergin och solpaneler så är det viktigt att vi har en bra fungerande lokal verksamhet. Vi stödjer  därför lokala initiativ och vänder oss till olika målgrupper.

I dagsläget har vi projekt i Bromma, Helsingborg, Hisingen, Hudiksvall,  Köping,  Kolsva och Uppsala.

Håller i möten och samordnar gruppinköp 

De lokala samordnarna genomför möten och berättar om solpaneler och gruppinköpDe organiserar och samordnar inköp av solpaneler och tillhörande komponenter samt montering för att på så sätt få bästa möjliga pris. 

Uppsala Solenergi 

Samordnare för Uppsala Solenergi är Jonas Nordström. Här håller han i ett välbesökt möte i Uppsala.

Uppsala solenergiprojekt heter satsningen i Uppsala som lett till att över 200 villaägare satsat på solpaneler. Det kommer att genomföras nya informationsmöten under hösten.

Solprojekt Hudiksvall 

Samordnare för Solprojekt Hudiksvall är Dick Pålsson. Här talar han vid ett seminarium i Hudiksvall i april.

Solprojekt Hudiksvall heter verksamheten i Hudiksvall, som startade i april. Den 28 september genomfördes ett seminarium.

Solcellspaneler i Bromma 

Solcellspaneler i Bromma heter verksamheten Bromma. Den 26 och 28 september genomfördes två  möten om solpaneler.

Solpaneler i Köping  

Solpaneler i Köping heter satsningen i Köping. I oktober, november i år planeras möten om solpaneler i Köping. Möten genomfördes i september i Kolsva.

Hisingen solenergiprojekt

Hisingen solenergiprojekt heter verksamheten i Hisingen. Det kommer att genomföras två möten om solcellspaneler. Mötena äger rum i Lerlyckeskolan, onsdag den 25 och torsdag den 26 oktober. Alla är varmt välkomna. Ingen föranmälan krävs.